Hotel LUX* South Ari Atoll (ex Lux* Maldives) 5*



Descriere hotel

Hotelul LUX* South Ari Atoll (ex Lux* Maldives) 5* se află la 30 de minute cu hidroavionul de aeroportul internaţional Male si le oferă oaspeţilor sai camere de lux amenajate în plan deschis, înconjurate de ape cristaline şi verdeaţă tropicală, un centru spa, un centru de fitness şi o piscină în aer liber. Hotelul dispune de 6 opţiuni de luat masa şi facilităţi pentru sporturi nautice. Printre opţiunile de luat masa disponibile se numără bufete şi preparate a la carte din Orientul Mijlociu, Asia de Sud-Est şi Japonia.Centrul spa oferă masaje relaxante şi tratamente de înfrumuseţare. O sală de jocuri prevăzută cu darts şi o masă de biliard, precum și facilităţi de karaoke sunt disponibile pentru relaxarea si buna dispozitie ale oaspetilor. În centrul de afaceri se oferă acces gratuit la internet Wi-Fi.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul LUX* South Ari Atoll (ex Lux* Maldives) 5* le pune la dispozitie oaspetilor sai: room service, prânz la pachet, recepţie deschisă non stop, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, serviciu de călcat, centru de afaceri, salon de coafura-cosmetica, magazin de suveniruri/cadouri , seif, magazine, camere pentru nefumători, piscină în aer liber (deschisă tot anul), grădină, terasă, închiriere echipament de schi pe apa,teren de tenis, pescuit, biliard, tenis de masă, windsurfing, darts, caiac, ciclism, scufundări, snorkelling, facilităţi de sporturi nautice, saună, sală de fitness, spa si centru de wellness, zonă de plajă,  închirieri biciclete, cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii, animatori, club de noapte/DJ, bar, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), meniuri cu diete speciale (la cerere), internet Wi-Fi în centrul de afaceri  gratuit. Nu există parcare disponibilă.

Camere hotel

Cele 193 de camere luxoase cu mobilier rafinat din  lemn de culoare inchisa, detin zone de relaxare in aer liber, TV cu ecran plat, sezlonguri, mini baruri si ceainice electrice. Acestea au acces direct la plaja sau la laguna.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune;
Pensiune completa;
All Inclusive.