Hotel Huvafen Fushi Maldives Per AQUUM Retreat 5*



Descriere hotel

Hotelul Huvafen Fushi Maldives Per AQUUM Retreat  5* este un complex hotelier de lux situat in atolul Male Nord, la 30 de minute cu barca cu motor, sau la 15 minute cu hidroavionul de Aeroportul Internaţional din Male. Centrul Spa Lime oferă tratamente corporale în sali de tratament subacvatic. Oaspeţii pot înota în piscina infinită a complexului, pot practica yoga în pavilionul special, sau pescuit nocturn. Restaurantul "Salt" amplasat pe apă oferă o bucătărie deschisă şi preparate din fructe de mare proaspete. "Vinum" oferă o gamă largă de vinuri selectionate.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Huvafen Fushi Maldives Per AQUUM Retreat  5* ofera urmatoarele servicii si facilitati: piscină în aer liber, grădină, terasă, pescuit, caiac, scufundări, snorkeling, saună, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, cameră de jocuri, bibliotecă, restaurant, bar, mic dejun în cameră, room service, pranz la pachet, recepţie deschisă non stop, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, serviciu de călcat, fax/copiator, seif, magazine, camere pentru nefumători, Wi-Fi gratuit in intregul hotel.

Camere hotel

Toate cele 44 de bungalows sunt spaţioase şi dispun de TV prin satelit cu ecran plat mare, sistem de sunet Bose şi DVD player. Băile au duşuri cu efect de ploaie şi cazi separate.

Masa hotel







Mic dejun;
Demipensiune;
Pensiune completa.