Hotel Holiday Inn Resort Kandooma Maldives 4*



Descriere hotel

Hotelul Holiday Inn Resort Kandooma Maldives 4* este  situat în Atolul Male Sud, la 40 de minute cu barca cu motor de Aeroportul Internaţional Male. Hotelul cu 160 de camere apartine lantului hotelier Holiday Inn Hotels & Resorts, si poarta numele copacului abundentei Kandoo. Oaspetii sunt rasfatati cu masaje thailandeze si tratamente corporale la Kandooma Spa, se antreneaza la centrul de fitness sau fac jogging pe o pista speciala in jurul insulei. In apropiere sunt facilitati de diving si surf de cea mai inalta calitate. Restaurantul The Kitchen ofera fructe de mare locale proaspete şi o impresionanta priveliste la apusul soarelui. Kandooma Cafe pregateste delicii din bucătăria occidentală şi asiatică, servite atat în interior, cat și în aer liber.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Holiday Inn Resort Kandooma Maldives 4* le ofera oaspetilor sai: room service, transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, serviciu de călcat, centru de afaceri, magazin de suveniruri/cadouri ziare, seif, camere pentru nefumători, camere izolate fonic, zonă pentru fumători, restaurant, bar, mic dejun în cameră, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), snack bar, meniuri cu diete speciale (la cerere), teren de tenis, pescuit, biliard, tenis de masă, windsurfing, scufundări, snorkeling, sporturi nautice, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, zonă de plajă, bibliotecă, teren de joacă pentru copii, club pentru copii, divertisment de seară, grătar, piscină în aer liber, grădină, terasă la soare, Wi-Fi gratuit in intregul hotel.

Camere hotel

Vilele spațioase, al căror design este realizat cu lemn alb, au ferestre mari, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, iPod docking station și dușuri de lux în aer liber. Acestea sunt dotate cu aparat de ceai/cafea și seifuri. Unele vile sunt situate deasupra apei.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune;
Pensiune completa;
All Inclusive.