Hotel Heritance Aarah 5*



Descriere hotel

Hotelul Heritance Aarah 5* inugurat la sfarsitul anului 2017 este primul din lantul hotelier Heritance din Maldive ca urmare a dezvoltării continue a Atolului Raa. Resortul  este situat  pe Insula privată Aarah, în Atolul Raa si este accesibil cu hidroavionul dupa un zbor de 40 de minute de la Aeroportul Internațional Male. Acesta este optiunea potrivita pentru cupluri, familii sau grupuri de prieteni care doresc o vacanta pe o insulă relaxantă cu 82 de apartamente intime Luxury Duplex Ocean Suites și Sunset Ocean Villas, precum și 75 de vile de teren, vile pe plaja cu piscine, vile de familie pe plaja cu si fara piscine. Ospitalitatea fara cusur a personalului si standardele inalte ale serviciilor si facilitatilor vor asigura tuturor oaspetilor o vacanță fără griji.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: restaurant exclusivist, serviciu de concierge, piscina infinita, 3 restaurante cu temeatica speciala, centru d escufundari certificat PADI, sporturi nautice, teren d etenis, sala de gimnastica complet echipata, mini club pentru copii, animatie, complex spa.

Camere hotel

Cele 82 de vile au in componenta si 25 de apartamente de lux cu 2 etaje si cu cele mai moderne dotari, care asigura un confort total oaspetilor.

Masa hotel

All Inclusive.