Hotel Dusit Thani Maldives 5*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul  Dusit Thani Maldives 5*, hotel de lux,  este situat pe Insula Mudhoo din Atolul Baa, la 35 de minute de zbor cu hidroavionul de Aeroportul Internaţional din Male. Complexul este la 10 minute de mers cu barca cu motor de aeroportul intern de pe Atolul Baa, înconjurat de recife de corali frumoase şi o lagună cu apă cristalină, cu  o  zona de plajă proprie, un centru spa şi  o piscină în aer liber cu suprafaţa de 750 mp, una dintre cele mai mari din Maldive. Centrul spa unic Devarana este suspendat între copaci,  are 6 cabine de tratament si ofera o vedere spectaculoasă. Pentru oaspeţii preocupaţi de sănătate, complexul oferă instructori de yoga, o sală de fitness modernă şi terenuri de tenis iluminate. Complexul organizează scufundări şi snorkelling. De asemenea, există o bibliotecă şi un magazin de suveniruri. Restaurantul The Market serveşte  preparate internaţionale tip bufet, în timp ce restaurantul pe apă Benjarong oferă specialităţi thailandeze. The Sea Grill prepara fructe de mare la grătar şi fripturi pe plajă. Puteţi degusta băuturi şi gustări la Barul Sand şi la Barul Sala. Hotelul cu 94 de camere face parte din lantul hotelier Dusit Hotels & Resorts.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul  Dusit Thani Maldives 5* le ofera oaspetilor sai: room service, transfer de la/la aeroport, recepţie deschisă non stop, schimb valutar, serviciu de vânzare bilete, cameră de bagaje, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, centru de afaceri, fax/copiator, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră, seif, magazine, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere de familie, zonă pentru fumători, grătar, grădină, terasă la soare, teren de tenis, pescuit, windsurfing, caiac, ciclism, scufundări, snorkelling, facilităţi de sporturi nautice, saună, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, zonă de plajă, biciclete disponibile (gratuit), bibliotecă, teren de joacă pentru copii, club pentru copii, divertisment de seară, bar, mic dejun în cameră, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), snack bar, meniuri cu diete speciale (la cerere), internet Wi-Fi în întregul hotel  gratuit. Nu există parcare disponibilă.

Camere hotel

Vilele moderne sunt construite în stil thailandez si sunt dotate cu TV cu ecran plat, cu filme, iPod docking station şi sistem de sunet Bose. De asemenea, au un frigider cu vin şi un aparat Nespresso. Oaspeţii se pot relaxa în cadă sau se pot revigora la duşul cu efect de ploaie, aflat  în aer liber.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune;
Pensiune completa;
All Inclusive.