Hotel Dhigali Maldives 5*



Descriere hotel

Hotelul  Dhigali Maldives 5* înconjurat de un mare recif de corali mare este situat langa lagună, la 45 de minute de zbor cu hidroavionul de  Aeroportul Male. Oaspetilor li se ofera 7 restaurante, gradina tropicala luxurianta, centru spa cu terapii indigene si o piscina in aer liber adanca. Hotelul apartine lantului hotelier Universal Resorts Maldives.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se gaseste o gama variata de facilitati: recepţie deschisă nonstop, grădină, terasă la soare, aer condiţionat, camere pentru nefumători, camere de familie, cameră cu facilităţi antialergice, seif, serviciu zilnic de menaj, serviciu de călcat, spălătorie, babysitting/servicii pentru copii, bar, restaurant bufet, restaurant a la carte, snack bar, room service,  snack bar, meniuri cu diete speciale la cerere, mic dejun în cameră,  magazine, zonă pentru fumători,  magazin de suveniruri/cadouri, WiFi gratuit, cameră de bagaje, schimb valutar, serviciu de concierge, piscină în aer liber, baie în aer liber, prosoape la piscină, spa și centru de wellness, masaj, sală de fitness, saună, divertisment de seară, club pentru copii, bibliotecă,  sporturi nautice, snorkelling, scufundări, caiac,  windsurfing, pescuit, biliard, tenis de masă, teren de tenis, teren de joacă pentru copii. Nu există parcare disponibilă.

Camere hotel

Unele camere au zonă de relaxare si toate camerele sunt dotate cu aparate de cafea, bai  cu dușuri sau cazi, bideuri, halate de baie, papuci, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune
Pensiune completa
All Inclusive.