Hotel OBLU by Atrmosphere at Helengeli 5*



Descriere hotel

Hotelul OBLU by Atrmosphere at Helengeli 5* este situat in atolul Male Nord din Arhipelagul Maldivelor, la 50 de minute cu barca cu motor de aeroportul international din Male. Cele 114 vile de diferite categorii au fost construite direct pe plaja si sunt decorate in culori tropicale. La doar cativa metri de tarm se afla un recif de corali unic, foarte popular printre snorkelers. Atat restaurantul principal tip bufet, cat si restaurantul a la carte va rasfata cu preparate din bucataria internationala.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul OBLU by Atrmosphere at Helengeli 5* ofera urmatoarele facilitati: centru spa cu tratament deschis si masaje contra cost, volei pe plaja, badminton, tenis de masa, darts, sala de sport, echipament de snorkelling, barci cu pedale, caiac, wakeboarding, scoala de scufundari (PADI), kitesurfing, jet ski, parasailing, banana, biliard, programe de animatie ziua si seara cu muzica live, restaurant tip bufet, restaurant a la carte, bar, snack bar. 

Camere hotel

Vilele confortabile de pe plaja sunt dotate cu baie deschisa in aer liber, dus, uscator de par, aer conditionat, ventilator de tavan, seif, mini bar (contra cost), TV cu ecran plat si canale prin satelit, telefon direct, facilitati pentru prepararea ceaiului/cafelei, terasa mobilata cu acces direct la plaja. Vilele din  laguna sunt construite pe piloni, pe jumatate in mare  si sunt echipate la fel ca cele de pe plaja desi sunt mai spatioase. Acestea au si o mica piscina. Apusurile de soare pe Oceanul Indian sunt ravasitoare. Accesul in mare se face pe o mica scara.

Masa hotel

All Inclusive.