Hotel Conrad Maldives Rangali Island 5*



Descriere hotel

Hotelul Conrad Maldives Rangali Island 5* este situat pe 2 insule separate unite printr-un pod si este o  proprietatea luxoasă, cu vile spatioase care face parte din lantul hotelier Conrad Hotels & Resorts. Acesta pune a dispoziția oaspeților restaurantul subacvatic Ithaa, construit integral din sticlă, precum și un centru spa premiat. Oaspeții se vor putea bucura de relaxare deplină la centrul spa Retreat din lagună și la centrul spa amplasat deasupra apei. Pentru ca sejurul să fie și mai plăcut, aceștia pot vizita buticul italian de pe proprietate, sau pot descoperi cultura locală făcând o excursie de o zi pe una din insulele din jur. Cele 7 restaurante de talie mondială de la Conrad Maldives servesc o varietate de mâncăruri internaționale, specialități mediteraneene și preparate la grătar. Pivnița de vinuri oferă peste 600 de sticle de vin de cea mai înaltă calitate. La Conrad Maldives Rangali Island se ajunge după o călătorie pitorească de 30 de minute cu un hidroavion care asigură transferul de la Aeroportul Internațional Male pe insula Hulhule.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Conrad Maldives Rangali Island 5* pune la dispozitia oaspetilor sai: room service, prânz la pachet, serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (gratuit), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, serviciu de călcat, serviciu zilnic de menaj, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, frizerie/salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră, seif, magazine, camere pentru nefumători, piscină în aer liber (deschisă tot anul), grădină, terasă la soare, teren de tenis, pescuit, tenis de masă, windsurfing, caiac, scufundări, snorkelling, facilităţi de sporturi nautice, saună, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, cadă cu hidromasaj, bibliotecă, teren de joacă pentru copii, club pentru copii, divertisment de seară, bar, mic dejun în cameră, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), snack bar, meniuri cu diete speciale (la cerere), internet Wi-Fi în întregul hotel  gratuit. Nu există parcare disponibilă.

Camere hotel

Ocupând o porțiune ce pătrunde până la 500 m în apele Oceanului Indian, vilele de la Conrad Rangali Island beneficiază de toate dotările necesare pentru a asigura confortul oaspeților, printre care acces la internet Wi-Fi gratuit, TV cu ecran plat și DVD player. Ferestrele din podea până în tavan au rame din lemn și oferă  o vedere frumoasă la mare sau la plajă.

Masa hotel

Demipensiune.