Hotel Cinnamon Dhonveli Maldives 4*



Descriere hotel

Hotelul Cinnamon  Dhonveli Maldives  4* este inconjurat de ape limpezi si le oferă oaspeţilor sai o experienţă exclusivistă, într-un paradis al surferilor.  Acesta oferă 5 opţiuni de servit masa, un centru spa de prim rang, o piscină în aer liber şi un centru de fitness. Complexul este situat la aproximativ 16 km sau la 20 de minute cu barca cu motor de Aeroportul Internaţional Male. Chavana Spa oferă un meniu de masaje de relaxare a corpului şi alte tratamente. Oaspeţii pot petrece o după amiază liniştită la piscina sau pot merge la ocean, pentru pescuit sau scufundări. La restaurantele Koimala, Maakana şi Rehendi sunt disponibile diverse bufete, cu o varietate de mâncăruri internaţionale. După masă vă puteţi relaxa cu un cocktail sau o bere rece, la cele 2 baruri de pe ţărmul oceanului.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Cinnamon  Dhonveli Maldives  4* le ofera oaspetilor sai: transfer de la/la aeroport, serviciu de transfer (contra cost), schimb valutar, spălătorie, serviciu de călcat, săli de conferinţe şi petreceri, fax/copiator, magazin de suveniruri/cadouri, seif, magazine, piscină în aer liber (deschisă tot anul), grădină, terasă la soare, pescuit, biliard, tenis de masă, windsurfing, darts, scufundări, snorkelling, facilităţi de sporturi nautice, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, bar, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), meniuri cu diete speciale (la cerere), internet Wi-Fi în întregul hotel  contra cost.

Camere hotel

Cele 148 suite foarte bine concepute au tavane din stuf şi podele din lemn masiv. Acestea au o zonă vastă de relaxare şi un balcon propriu cu vederi uimitoare ale Oceanului Indian.

Masa hotel

Pensiune completa;
All Inclusive.