Hotel Atmosphere Kanifushi 5*



Descriere hotel

Hotelul Atmosphere Kanifushi 5*  a fost inaugurat la sfarsitul anului 2013 si este amplasat pe atolul Lhaviyani, in apropierea terminalului de hidroavioane Trans Maldivian, la 30 de minute de zbor de Aeroportul International din Male. Complexul se intinde pe un areal generos in apropierea unui recif de corali, inconjurat de palmieri si vegetatie tropicala luxurianta si asigura deplina intimitate a turistilor cazati, distanta intre vile fiind de aproximativ 4 metri. Din varietatea de vile si apartamente de familie, amintim vilele cu piscina, cu spatiul lor vast si pozitia excelenta.  Centrul de scufundari situat in capatul statiunii organizeaza sesiuni de snorkelling si scufundari pentru incepatori si avansati. Oaspetii au la dispozitie un centru spa, sala de gimnastica, teren de tenis si pot face excursii atractive in imprejurimi.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Atmosphere Kanifushi 5* le ofera oaspetilor sai: pescuit, excursii, sala de gimnastica complet echipata, discoteca/DJ, muzica live, restaurant tip bufet si meniuri a la carte, seri tematice si evenimente speciale la restaurantul principal, cafenea cu gustari sau pranz, complexul spa Akiri cu 12 cabine de tratamente ayurvedice, camera de aburi, jacuzzi, sauna, salon de coafura si cosmetica, mini club pentru copii, centru de scufundari, snorkelling, excursii, pescuit, navigatie, supraveghere copii, piscina in aer liber, bar la piscina, acces la internet Wi-Fi.

Camere hotel

Cele 150 de vile si apartamente construite din materiale naturale, cherestea, granit si piatra in stil traditional maldivian sunt dotate cu ventilatoare de palfon, bai in aer liber, acces la propria zona de plaja si la apele lagunei, TV, Aer Conditionat.

Masa hotel

All Inclusive.