Hotel Angsana Velavaru 5*



Descriere hotel

Hotelul Angsana Velavaru 5* este un complex de lux situat pe Insula Testoaselor (Velavaru) din atolul Dhaalu, si apartine lantului hotelier Banyan Tree Hotels & Resorts. Plaja luxoasa, vilele amplasate deasupra apei cu piscine proprii, preparatele delicioase locale si internationale oferite de bucatari, tratamentele spa de exceptie constituie atractii irezistibile pentru o vacanta ideala intr-o ambianta paradisiaca. Hotelul se afla la 40 de minute cu hidroavionul de Aeroportul Internaţional Male.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Angsana Velavaru 5* ofera urmatoarea gama de servicii si facilitati: gradina, terasa, gratar, WiFi gratuit in camere, pescuit, biliard, tenis de masa, windsurfing, darts, caiac, scufundari, snorkelling, sporturi nautice, sala de fitness, spa si centru de wellness, masaj, teren de joacă pentru copii, karaoke,  restaurant, bar, restaurant a la carte, restaurant bufet, meniuri cu diete speciale (la cerere), camere pentru nefumători, room service, pranz la pachet, serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, serviciu de călcat, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, magazin de suveniruri/cadouri.

Camere hotel

Vilele de pe uscat sunt dotate cu TV cu ecran plat  şi au conexiune gratuită la internet wireless. Vilele aflate deasupra apei sunt spaţioase si sunt construite langă recifele de corali. Acestea au 2 etaje si piscine private.

Masa hotel

Mic dejun.