Hotel Angsana Ihuru 5*



Descriere hotel

Hotelul  Angsana Ihuru 5* este înconjurat de unul dintre cele mai bine conservate recife de corali din Maldive şi oferă vile la malul mării, cu patiouri private din lemn, pe insula Ihuru. Hotelul de lux oferă activităţi de snorkeling cu ghid, cursuri de gătit preparate tradiţionale din Maldive şi un centru de scufundări PADI de 5 stele. Angsana Ihuru Resort este situat în Atolul Male Nord, la 20 de minute cu barca cu motor de Aeroportul Internaţional Male. Complexul organizează excursii de vizitare a mai multor insule. Oaspeţii se pot relaxa cu masaje şi aromaterapie la centrul de spa Angsana sau se pot plimba pe plaja cu nisip alb. Bucuraţi-vă de specialităţi din Insulele Maldive, pregătite de bucătarii complexului, pe un banc de nisip sau în zona de grătar confortabilă din vila dumneavoastră. Restaurantul Riveli oferă vederi impresionante spre Oceanul Indian şi mâncăruri delicioase asiatice, mediteraneene şi locale, iar restaurantul de la malul mării, Velaavani, serveşte cocktail-uri răcoritoare.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul  Angsana Ihuru 5* dispune de urmatoarele facilitati: room service, transfer de la/la aeroport, serviciu de transfer (contra cost), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, spălătorie, serviciu de călcat, săli de conferinţe şi petreceri, fax/copiator, magazin de suveniruri/cadouri, pescuit, schi, tenis de masă, windsurfing, darts, caiac, scufundări, snorkelling, facilităţi de sporturi nautice, saună, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, cadă cu hidromasaj, zonă de plajă, grătar, grădină, restaurant, bar, meniuri cu diete speciale (la cerere), ziare, seif, magazine, camere pentru nefumători, internet Wi-Fi în camerele hotelului  gratuit.

Camere hotel

Cele 45 de camere se afla in vilele cu acoperiş de paie ale complexului ecologic. Acestea au zone de relaxare în grădinile proprii si vederi spectaculoase la ocean. Sunt oferite articole de toaletă ecologice. Unele vile au o piscină cu jet în aer liber.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune;
Pensiune completa;
All Inclusive.