Hotel Anantara Kihavah Villas 5*



Descriere hotel

Hotelul Anantara Kihavah Villas 5* se află pe frumoasa insulă Kihavah Huravalhi din atolul Baa, la 35 de minute cu hidroavionul de Aeroportul Internațional Male. Complexul oferă 5 restaurante deosebite, între care se numără "Sea", restaurantul subacvatic cu cramă, localul "Fire" cu lounge de teppanyaki, precum și barul "Sky", amenajat pe 2 etaje deasupra apei. De asemenea, puteți lua masa pe plaja privată sau puteți savura o cină romantică pe un iaht. Aici se practica o serie de sporturi nautice, printre care wakeboarding, windsurfing, canotaj, navigație pe catamaran și snorkeling. Hotelul apartine lantului hotelier Anantara şi pune la dispoziţie vile de lux cu piscine infinite proprii,  înconjurat de recifuri de corali și o lagună albastră.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Anantara Kihavah Villas 5* dispune de o paleta variata de servicii si facilitati: grătar, grădină, terasă la soare, teren de tenis, pescuit, biliard, tenis de masă, windsurfing, darts, caiac, ciclism, scufundări, snorkeling, sporturi nautice, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, baie turcească/baie de aburi, cameră de jocuri, bibliotecă, teren de joacă pentru copii, animatori, restaurant, bar, mic dejun în cameră, snack bar, meniuri cu diete speciale (la cerere), room service, pranz la pachet, serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, cameră de bagaje, serviciu de concierge,  babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, serviciu de călcat, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră, seif, magazine, camere pentru nefumători, camere de familie, internet prin cablu gratuit in camere.

Camere hotel

Vilele sunt dotate cu Aer Condiționat, mobilier din lemn prețios, lenjerie de pat din bumbac de calitate, cadă de dimensiune foarte mare, pavilion de luat masa în aer liber, TV cu ecran plat, iPod docking station, DVD player, răcitor de vin, aparat de cafea espresso și mini bar complet aprovizionat.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune;
Pensiune completa.