Hotel Amari Havodda Maldives 5*



Descriere hotel

Hotelul Amari Havodda Maldives 5*  este situat in Thinadhoo, Atolul Ghaafu-Dhaalu. Acesta detine 120 de camere si apartine lantului hotelier Onyx Hospitality Group, Amari Hotels & Resorts. Cele 5 optiuni de luat masa ofera preparate locale, asiatice si internationale. Restaurantul Amaya Food Gallery ofera specialitati asiatice, Ember Robatayaki ofera fructe de mare la gratar, iar Pizza Kaage serveste pizza la pachet si gustari usoare. Pe plaja Barul Iru ofera cocktailuri exotice, iar Barul Thari serveste gustari si bauturi. Oaspetii beneficiaza de gradina cu plante medicinale, excursii cu barca, partide de tenis de camp, fitness, volei pe plaja, snorkelling si scufundari.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Amari Havodda Maldives 5* ofera: recepţie deschisă non stop, transfer de la/la aeroport (contra cost), aer condiţionat, WiFi gratuit, panz la pachet, room service, bar, restaurant (bufet), restaurant (a la carte), mic dejun în cameră, zonă pentru fumători, magazine, camere pentru nefumători, camere izol<span class="_wysihtml5-temp-placeholder"></span>ate fonic, magazin de suveniruri/cadouri, meniuri cu diete speciale (la cerere), babysitting/servicii pentru copii, cameră de bagaje, birou de turism, schimb valutar, serviciu de vanzare bilete, serviciu zilnic de menaj, presă pentru călcat pantaloni, serviciu de călcat, curăţătorie chimică, spălătorie, piscină în aer liber, grădină, terasă la soare, acces imediat la plajă, sporturi nautice, snorkelling, scufundări, pescuit, teren de tenis, spa și centru de wellness, sală de fitness, masaj. Nu există parcare disponibilă.



Camere hotel

Fiecare camera   este dotata cu aer condiționat, WiFi, TV cu ecran plat si canale prin satelit,  zona de relaxare, fierbator electric, baie privata cu o cada, bideu, halate de baie, articole de toaleta gratuite, papuci si uscator de par.

Masa hotel

Pensiune completa;
All Inclusive.