Hotel Constance Lodge Tsarabanjina 4*



Descriere hotel

Hotelul Constance Lodge Tsarabanjina 4* se află pe Insula Nosy Be din Madagascar, la 14 km de Aeroportul Fascene si detine bungalouri de lux amplasate pe o plaja virgina.  Aici este locul ideal pentru practicarea sporturilor acvatice cum ar fi schi nautic, snorkelling, navigatie, scufundari, pescuit sportiv, excursii cu barca. Exista facilitati si pentru tenis si gimnastica. Restaurantul ofera preparate din fructe de mare proaspete si preparate locale. Din mezaninul elegant de deasupra barului se vede privelistea incantatoare a Oceanului Indian.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, seif, camere de familie, camere pentru nefumători, magazine, gradina, terasa, zona de plaja privata cu acces direct, bibliotecă, cameră de bagaje, bar, restaurant, room service, magazin de suveniruri/cadouri, spălătorie, jocuri și puzzle-uri, spa și centru de wellness, sauna, sala de fitness, snorkelling, pescuit, teren de tenis. Nu există acces la internet. Nu există parcare disponibilă. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare vila dispune de: terasa cu sezlonguri si masa, ventilator, mini bar, seif, birou, plasa de tantari, mobilier de gradina, baie cu dus, toaleta, halate de baie, articole de toaleta, toaleta suplimentara.

Masa hotel

All Inclusive.