Hotel Sunscape Splash Montego Bay Resort & Spa 4*



Descriere hotel

Hotelul Sunscape Splash Montego Bay Resort & Spa  4* este situat in Montego Bay, la 47 de km de Negril, la 34 de km de Alma, la 17 km de Rose Hall si la 5 km de aeroport. Hotelul apartine lantului hotelier AM Resorts. Oaspetii hotelului beneficiaza de sauna, tratamente spa, parcare gratuita, WiFi gratuit, magazine si o multime de facilitati pentru practicarea sporturilor acvatice.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Sunscape Splash Montego Bay Resort & Spa  4*  ofera: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, seif, lift, piscină în aer liber (deschisă tot anul), terasă la soare, grădină, bar, restaurant (bufet), restaurant (a la carte), meniuri cu diete speciale (la cerere), snack bar, mic dejun în cameră, room service, salon de frumuseţe, camere pentru nefumători, magazine, închirieri auto, parcare gratuita fara rezervare, magazin de suveniruri/cadouri, schimb valutar, cameră de bagaje, birou de turism, spălătorie, serviciu zilnic de menaj, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, săli de conferinte şi petreceri, WiFi gratuit in zonele publice, divertisment de seară, animatori, aqua park, acces imediat la plajă, club pentru copii, sporturi nautice, spa și centru de wellness, sală de fitness, saună, masaj.


Camere hotel

Fiecare din cele 308 camere detine TV cu ecrane plate si canale prin cablu, WiFi,  cada spa, uscator de par, articole de toaleta. Unele camere au zone de relaxare.


Masa hotel

All Inclusive.