Hotel Sandy Haven Resort 4*



Descriere hotel

Hotelul Sandy Haven Resort 4* este situat in Negril, Westmoreland, la 3 mile de Cool Runnings Water Park. Almond Tree Beach Grill serveste un mic dejun impresionant si mese de pranz. Restaurantul Bongos  ofera preparate jamaicane si o lunga lista de cocktail-uri. La 1 minut distanta cu masina se gaseste negril Cliffs, iar Negril Lighthouse se afla la 1,5 km departare. pe langa camerele confortabile, oaspetii se bucura de relaxarea la piscina in aer liber si la centrul spa.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Sandy Haven Resort 4* dispune de: piscină în aer liber (deschisă tot anul), spa si centru de wellness, cadă cu hidromasaj, zonă de plajă proprie, bar, restaurant (a la carte), room service, transfer de la/la aeroport, spălătorie, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, magazin de suveniruri/cadouri, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, Aer Condiţionat, zonă pentru fumători, internet Wi-Fi în zonele publice gratuit, parcare publică gratuita (nu este necesară rezervare).

Camere hotel

Cele 35 de camere en suite decorate in stil tropical sunt dotate cu TV cu ecran plat si canale prin cablu, mini bar, halate de baie.

Masa hotel

Mic dejun