Hotel Jamaica Inn 5*



Descriere hotel

Hotelul Jamaica Inn 5* din Ocho Rios se afla la 3 km distanta de centrul orasului, imprejmuit de 2 hectare de gradina amenajata. Hotelul este destinat persoanelor cu varsta mai  mare de 13 ani. Este locul ideal pentru o vacanta linistita fara TV, radiouri, ceasusri desteptatoare. Oaspetii sunt rasfatati cu tratamente spa invioratoare, navigatie, snorkelling, caiac si alte sporturi acvatice. Camerele au verande primitoare si insorite sau balcoane generoase si livinguri in aer liber.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Jamaica Inn 5* ofera: receptie deschisa non stop, transfer la/de la aeroport (contra cost), bar/salon, sezlonguri si umbrele la plaja, servicii concierge, facilitati pentru fitness, WiFi gratuit in camere si in unele spatii publice, magazin de cadouri, ziare, biblioteca, sala de conferinte, bar la piscina, restaurant, servicii spa, cabane pe plaja gratuit, prosoape pe plaja, spalatorie/curatatorie chimica, valet la parcare, inchiriere masini, zona de plaja, piscina in aer liber, majordom, cutie de valori la receptie.

Camere hotel

Fiecare camera dispune de  balcon/patio, ventilator de plafon, WiFi gratuit, masaj, zona separata de sedere, statie de calcat, articole de toaleta, serviciu de menaj zilnic, aer conditionat, halate de baie, birou, uscator de par, seif, mini bar, room service, baie cu dus/cada.

Masa hotel

Fara masa.