Hotel Grand Palladium Lady Hamilton Resort & Spa 5*



Descriere hotel

Hotelul Grand Palladium Lady Hamilton Resort & Spa 5* se afla pe plaja din Lucea, in vecinatatea Clubului de Golf Tryall si a Cascadei Mayfield. O multime de activitati sportive se practica la acest hotel cum ar fi snorkeling si scufundari. Oaspetii se bucura de tratamente spa complete, de savuroase preparate si bauturi exotice la restaurantul si barurile hotelului.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Grand Palladium Lady Hamilton Resort & Spa 5* ofera urmatoarele facilitati: acces gratuit la internet Wi-Fi in spatiile publice, club pentru copii, supraveghere copii, mic dejun gratuit, bar/salon, cafenea, bar la piscina, bar la plaja, zona de plaja, sezlonguri si umbrele la plaja si la piscina, piscina in aer liber deschisa in sezon, piscina pentru copii, club de sanatate, 3 terenuri de tenis, tratamente complete spa, masaj in camere, club de noapte, camera de aburi, prosoape pe plaja, sauna, Arcade/camera de jocuri, centru de afaceri, 5 sali de conferinte, receptie deschisa non stop, servicii concierge, asistenta turistica, coafor, ziare in lobby, camera de bagaje, servicii nuptiale, bancomat, seif la receptie, terasa pe acoperis, gradina, zone speciale pentru fumatori.

Camere hotel

Camerele sunt prevazute cu Aer Conditionat, ventilator de plafon, mini bar, filtru de cafea/ceainic electric, halate de baie, papuci, fier si masa de calcat, sofa, masaj, balcon, zona separata de sedere, TV satelit, iPod docking station, pay movies, baie cu cada cu hidromasaj, articole de toaleta, uscator de par, birou, telefon, seif, acces la internet Wi-Fi (contra cost), apa  imbuteliata completata zilnic.

Masa hotel

All Inclusive