Hotel Residence Zin Senfter 4*



Descriere hotel

Hotelul Residence Zin Senfter 4* se afla la 1 km de gara San Candido/Innichen di Tirolul de Sud, Italia. La cerere este disponibil un serviciu de transfer de la Sesto si Monte Elmo - Versciaco  si un serviciu de transfer gratuit este disponibil din gara si din Monte Barranci. Apartamentele au mobilier din lemn, ofera vedere ;a munte, au bai proprii, acces la internet, chicinete.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: seif, cameră de bagaje, ziare, WiFi gratuit, vestiare, parcare publica gratuita fara rezervare, lift, incalzire, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere pentru nefumători, camere de familie, serviciu de transfer, bilete pentru transport în comun, restaurant, mic dejun în cameră, room service, pranz la pachet, cafenea, meniu pentru copii, livrări de alimente, fax/copiator, gradina, spălătorie , serviciu de calcat, serviciu zilnic de menaj, teren de joacă pentru copii, canale TV pentru copii, jocuri și puzzle-uri, zonă de joacă, echipament de joacă pentru exterior, magazine, minimarket, schi, vanzare permise de schi, şcoală de schi, depozit schiuri, tururi de mers pe jos, tururi cu bicicleta, mini golf, drumetii, ciclism, tenis de masă, evenimente sportive difuzate live, muzica live, castroane pentru animale de companie, bibliotecă, cameră de jocuri, spa și centru de wellness, sauna, masaj, baie turcească/baie de aburi, camera de aburi, șezlonguri. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.     

Camere hotel

Fiecare apartament este prevazut cu: zonă de relaxare, telefon, balcon, incalzire, TV cu ecran plat si canale prin satelit, seif,  frigider, birou,  canapea extensibilă, WiFi gratuit, mobilier de grădină, jocuri și puzzle-uri, chicineta, cuptor cu microunde, maşină de spălat vase, zonă de luat masa,  fierbător electric, ustensile de bucătărie, cuptor, plită de gătit, masă, serviciu de trezire, baie cu dus/cada, uscător de păr, bideu, toaleta, halate de baie, articole de toaletă gratuite, papuci de casă.

Masa hotel

Mic dejun.