Hotel Panorama Huberhof 4*



Descriere hotel

Hotelul Panorama Huberhof 4* sea fla in localitatea Maranza, la 1 km de telecabina Rio di Pusteria si la 50 de metri de statia autobuzului de schi spre Gitschberg si Jochtal. Este disponibil un serviciu gratuit de transfer la/de la Gara Rio di Pusteria. Gazdele ofera centru spa cu sauna finlandeza, bio si bai Kneipp. Micul dejun consta din Branza, prajituri de casa si oua la cerere. Restaurantul cu terasa serveste preparate tiroleze si clasice italienesti, cine tematice si felii de tort dupa-amiaza.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de: recepţie deschisă nonstop, cameră de bagaje, birou de turism, încălzire, serviciu de transfer, zonă pentru fumători, lift, seif, ziare, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, şcoală de schi, depozit  de schiuri, acces direct la partiile de schi, grădină mobilata, terasă la soare, salon TV, castroane pentru animale de companie, cameră cu facilităţi antialergice, camere de familie, camere pentru nefumători, magazin de suveniruri/cadouri, bar, meniu pentru copii, cafenea, meniuri cu diete speciale la cerere, grătar, pranz la pachet, room service, zonă de picnic, șemineu în aer liber, livrări de alimente, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, bilete pentru transport în comun, bilete la atracții sau spectacole, fax/copiator, serviciu zilnic de menaj, serviciu de calcat, jocuri și puzzle-uri, canale TV pentru copii, zonă de joacă, porți de siguranță pentru copiii mici, echipament de joacă pentru exterior, teren de joacă pentru copii, bibliotecă, cameră de jocuri, schi, pescuit, ciclism, drumetii, tenis de masă, echitatie, mini golf, inchirieri biciclete, tururi de mers pe jos, tururi cu bicicleta, tur sau curs despre cultura locală, aerobic, divertisment de seară,  evenimente sportive difuzate live, spa și centru de wellness, sauna, solar, masaj, camera de aburi, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, baie picioare, piscină incalzita interioară, sezlonguri, umbrele de plaja, sesiuni de yoga. Animalele de companie sunt acceptate. Se pot percepe taxe.    

Camere hotel

Fiecare camera este prevazuta cu: incalzire, zonă de relaxare, seif, telefon, minibar, radio, balcon, TV cu ecran plat si canale prin satelit, birou, WiFi gratuit, intrare privata, frigider, serviciu de trezire, fierbător electric, mobilier de grădină, zonă pentru luat masa în aer liber, jocuri și puzzle-uri, baie cu dus/cada, toaleta, uscător de păr, halate de baie, articole de toaletă gratuite, bideu, papuci de casă.

Masa hotel

Demipensiune.