Hotel Alpin Keil 3*



Descriere hotel

Hotelul Alpin  Keil 3* este un hotel de familie situat in localitatea Olang, in apropierea statiunii de schi Kronplatz din Tirolul de Sud. Pe langa schi, oaspetii pot face drumetii in Alpi si Dolomiti, se pot relaxa la sauna si la cada cu hidromasaj. Pentru copii exista in loc de joaca amenajat. Restaurantul este specializat în bucătăria din Tirolul de Sud, pe bază de ingrediente regionale şi verdeţuri proaspete din grădină. 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de: bancomat, cameră de bagaje, birou de turism, vestiare, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, lift, seif, ziare, transfer la aeroport contra cost, zonă pentru fumători, încălzire, închirieri auto, parcare publica gratuita fara rezervare, WiFi gratuit, cameră cu facilităţi antialergice, camere de familie, camere pentru nefumători, magazin de suveniruri/cadouri, salon de frumuseţe, bilete pentru transport în comun, bar, restaurant, cafenea, meniu pentru copii, meniuri cu diete speciale la cerere, automat bauturi, minimarket, pranz la pachet, fax/copiator, săli de conferinte şi petreceri, spălătorie, serviciu de călcat, serviciu zilnic de menaj, grădină mobilata,  terasă la soare, depozit de schiuri, vanzare permise de schi, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, sauna, baie turcească/baie de aburi, camera de aburi, teren de tenis, darts , biliard, tenis de masa, teren de golf la maxim 3 km, schi, cameră de jocuri, inchirieri biciclete, drumeţii, ciclism, tururi cu bicicleta, tur sau curs despre cultura locală, bibliotecă, babysitting/servicii pentru copii, teren de joacă pentru copii, echipament de joacă pentru exterior, jocuri și puzzle-uri, cărți, DVD-uri, muzică pentru copii, zonă de joacă.  

Camere hotel

Fiecare camera dispune de: incalzire, balcon, seif, telefon, radio, WiFi gratuit, TV cu ecran plat si canale prin satelit, birou, izolare fonică,  serviciu de trezire, canapea extensibilă, baie cu dus, tolaeta, bideu, articole de toaletă gratuite, uscător de păr.

Masa hotel

Demipensiune