Hotel Movenpick Resort & Spa Tala Bay Aqaba 5*



Descriere hotel

Hotelul Movenpick Resort & Spa Tala Bay Aqaba 5* se afla pe malul mării la 15 minute de mers cu maşina de centrul oraşului Aqaba si la 20 de minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional King Hussein. Centrul spa Zara Tala Bay cu o suprafaţă de 1.200 mp oferă o cameră parfumată de relaxare. Un centru de sporturi nautice, mai multe piscine cu un rau leneş, precum şi un club de noapte un centru de scufundări, o piscină stil lagună cu cascade se numara printre atractiile hotelului care apartine lantului Moevenpick Hotels & Resorts. Restaurantul Selan oferă mese în aer liber cu vedere la golful Tala si preparate din bucătăria italiană. De asemeneaoapsetii se relaxaeaza la barurile de langă piscină şi de pe plajă.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Movenpick Resort & Spa Tala Bay Aqaba 5* le ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati:  piscină în aer liber,   grădină, terasă la soare, bar, mic dejun în cameră, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), snack bar, meniuri cu diete speciale (la cerere), ziare, seif, magazine, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere de familie, lift, încălzire, camere cu facilităţi antialergice, WiFi gratuit in intregul hotel, parcare proprie gratuita fara rezervare, room service, pranz la pachet, închirieri auto, transfer de la/la aeroport (gratuit), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, serviciu de vânzare bilete, cameră de bagaje, bancomat, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, lustruire pantofi, presă pentru călcat pantaloni, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, salon de infrumuseţare, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră, suită nupţială,  schi, windsurfing, caiac, scufundări, snorkelling, sporturi nautice, saună,  sală de fitness, spa și centru de wellness, masaj, cadă cu hidromasaj, baie turcească/baie de aburi, zonă de plajă,  piscină interioară (deschisă tot anul), teren de joacă pentru copii, club de noapte/DJ.

Camere hotel

Cele 306 camere spaţioase sunt amenajate în culori luminoase şi au ferestre din podea pană în tavan. Se oferă room service non stop, iar unele camere au vedere la Marea Roşie. Facilitatile moderne includ mini baruri, Aer Condiţionat, seifuri, fier de călcat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, telefoane, serviciu de trezire, bai cu duş, articole de toaletă gratuite, uscătoare de păr, papuci de casă, halate de baie.

Masa hotel

Mic dejun.