Hotel Marina Plaza Tala Bay 4*



Descriere hotel

Hotelul Marina Plaza Tala Bay 4* este amplasat pe ţărmul Mării Roşii, la doar 250 de metri de propria plaja. Se asigura serviciu transfer gratuit către centrul oraşului Aqaba, iar oraşul antic Petra poate fi vizitat intr-o  excursie de o zi. La doar 1 ora distanta se afla Wadi Rum. Centrul Spa  ofera diverse tratamente de sănătate şi de înfrumuseţare, fiind specializat în tratamente tipice zonei Mării Moarte. Zilnic se desfasoara o serie de activitati  printre care şedinţe de yoga şi de gimnastică acvatică. Restaurantul principal Solero serveşte preparate internaţionale şi locale.  In cortul oriental oaspeţii pot savura ceai şi cafea, pot asculta muzică live şi se pot delecta cu o narghilea.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Marina Plaza Tala Bay 4* le ofera oaspetilor sai: piscină în aer liber, terasă,  balcon,  restaurant, bar, mini bar, room service, transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, birou de turism, cameră de bagaje, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcătorie, săli de conferinţe şi petreceri, magazin de suveniruri/cadouri,  tenis de masă, windsurfing, darts, scufundări, snorkelling,  saună, sală de fitness,  spa și centru de wellness, masaj, zonă de plajă, teren de joacă pentru copii, WiFi gratuit in spatiile publice si gratuit in camere, parcare gratuita fara rezervare, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, zonă pentru fumători.

Camere hotel

Fiecare din cele 260 de camere are balcon cu vedere la mare,  la piscină sau la munţii Aqaba din jur, zona de living cu birou, telefon, TV cu canale prin satelit, Aer Condiţionat, seif, baie cu dus, articole de toaletă gratuite, uscător de păr.

Masa hotel

Mic dejun.