Hotel The Open House Jimbaran Bali 4*



Descriere hotel

Hotelul The Open House Jimbaran Bali 4* se afla foarte aproape de Plaja din Golful Jimbaran, la 5 minute de mers pe jos de piata traditionala din Jimbaran si la 25 de minute de mers cu masina de celebrul Templu Uluwatu. La apusul soarelui, pe varful unei stanci  puteti admira dansuri balineze traditionale. Restaurantul serveste preparate si cocktail-uri internationale. Aeroportul International Ngurah Rai este la aproximativ 15 minute de mers cu masina de proprietate.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul The Open House Jimbaran Bali 4* ofera: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, transfer de la/la aeroport (contra cost), serviciu de transfer (contra cost), bar, restaurant, mic dejun în cameră, room service, birou de turism, închirieri auto, parcare gratuita in apropiere fara rezervare, WiFi gratuit, piscină în aer liber (deschisă tot anul), grădină, zonă de plajă privată cu acces imediat, închirieri biciclete, masaj.


Camere hotel

Fiecare din cele 17 camere este decorata cu gust intr-o combinatie reusita de stiluri si este dotata cu TV cu ecran plat, statie de incarcare iPod, terasa sau balcon cu vedere la piscina.


Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune
Pensiune completa.