Hotel The Lovina 4*



Descriere hotel

Hotelul The Lovina 4* este format din vile construite in stil balinez, cu piscina proprie si vedere la ocean. Plaja se afla la numai 200 de metri. Aeroportul International Ngurah Rai este la distanta de 2 ore si 30 de minute de mers cu masina.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: receptie deschisa nonstop, camera de bagaje, aer conditionat, transfer la aeroport contra cost, inchirieri auto, parcare publica gratuita fara rezervare, WiFi gratuit, terasa la soare, gradina, zona de plaja privata, magazin de suveniruri/cadouri, seif, camere de familie, camere pentru nefumatori, fax/copiator, serviciu de secretariat, sali de conferinte si petreceri, serviciu de calcat, curatatorie chimica/spalatorie, birou de turism serviciu de concierge, schimb valutar,  babysitting/supraveghere copii, bar, restaurant bufet, restaurant a la carte, snack bar, meniuri speciale la cerere, mic dejun in camera, piscina in aer liber, masaj, sala de fitness, spa si centru de wellness, mini club pentru copii, sporturi nautice, snorkelling, scufundari, canoe, pescuit, teren d ejoaca pentru copii, ciclism, inchirieri biciclete. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Vilele spatioase cu un design modern sunt prevazute cu: aer conditionat, mini bar, aparat pentru preparararea ceaiului/cafelei, seif, TV cu ecran plat si canale prin satelit, telefon, frigider, DVD player, ventilator, WiFi gratuit, canapea, zona de luat masa, fierbator electric, piscina proprie, terasa, baie cu dus, uscator de par, articole de toaleta gratuite, papuci, prosoape.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune
Pensiune completa.