Hotel The Camakila Legian Bali 4*



Descriere hotel

Hotelul  The Camakila Legian Bali 4* este amplasat la 10 minute cu masina intre localitatile Kuta si Seminyak si  la 20 de minute cu masina de Aeroportul International Ngurah Rai. La numai cativa pasi se afla nisipurile aurii ale plajei Legian si o piscina infinita. Restaurantul Azaa, cu vedere la piscina serveste pe tot parcursul zilei preparate  occidentale si internationale. Restaurantul TAO Beach House cu vedere la Oceanul Indian ofera preparate din sud estul Asiei. Barurile de pe acoperis, din lobby si de la piscina ofera diverse cocktail-uri exotice.  Oaspeții au acces usor la restaurante, magazine și locuri de divertisment.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul  The Camakila Legian Bali 4*ofera: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, piscină în aer liber, room service, restaurant, bar, grădină, transfer de la/la aeroport (contra cost), facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere pentru nefumători, închirieri auto, magazine, seif, lift, babysitting/servicii pentru copii, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de concierge, spa și centru de wellness, masaj, saună, sală de fitness, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, centru de afaaceri, săli de conferinte şi petreceri, fax/copiator, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat.

Camere hotel

Cele 116 camere au balcoane cu vedere la piscina sau la grădina, TV cu ecrane plate, seifuri, canapele, bai cu dusuri si cazi.


Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune.