Hotel Sense Seminyak 4*



Descriere hotel

Hotelul Sense Seminyak 4* se afla la 5 minute de mers pe jos de restaurantele şi cluburile de noapte din staţiunea animată Seminyak, de plajele Oberoi sau Petitenget  şi la 20 de minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional Ngurah Rai. Restaurantul hotelului serveşte o selecţie de preparate indoneziene şi occidentale. Se poate opta pentru plaja, un masaj relaxant sau excursii de vizitare a obiectivelor turistice din zona.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Sense Seminyak 4* dispune de: recepţie deschisă non stop, transfer de la/la aeroport (contra cost), serviciu de transfer (gratuit), închirieri auto, lift, seif, aer condiţionat, camere pentru nefumători, room service, grătar, bar, restaurant, piscină în aer liber, terasă, grădină, birou de turism, schimb valutar, spălătorie, babysitting/servicii pentru copii, curăţătorie chimică, business centre, fax/copiator, închirieri biciclete, spa și centru de wellness, WiFi gratuit in spatiile publice, parcare gratuita fara rezervare.

Camere hotel

Cele 68 de camere cu decoruri balineze moderne au balcoane cu vedere la gradina, aer conditionat, TV cu ecrane plate cu canale prin cablu, mini baruri, aparate pentru prepararea ceaiului/cafelei, seifuri.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune.