Hotel Naya Gawana Resort & Spa 4*



Descriere hotel

Hotelul   Naya Gawana Resort & Spa  4* este amplasat intr-o zona unica si linistita din vestul Parcului National Bali si este construit in stil arhitectonic balinez. In imediata sa apropiere se afla Golful Menjangan cunoscut ca loc ideal pentru snorkelling si scufundari. Localul The Menori Room deschis non stop ofera mese de sah, table, darts si acces la internet si TV cu canale prin satelit. La Bay Restaurant and Bar oaspetii sunt serviti cu specialitati culinare si bauturi fine.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul   Naya Gawana Resort & Spa  4* ofera: transfer de la/la aeroport (contra cost), serviciu de transfer (contra cost), aer condiţionat, piscină în aer liber (deschisă tot anul), terasă la soare, grădină, bar, grătar, restaurant (bufet), restaurant (a la carte), snack bar, WiFi gratuit in zonele publice, parcare gratuita fara rezervare, închirieri auto, magazin de suveniruri/cadouri, camere de familie, fax/copiator, seif, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de vanzare bilete, serviciu zilnic de menaj, spalatorie, curatatorie chimica, babysitting/servicii pentru copii, sporturi nautice, caiac, snorkelling, scufundări, pescuit, spa și centru de wellness, masaj, piscină interioară, onsen/baie termală, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, cameră de jocuri, biliard, închirieri biciclete, echitatie, ciclism.


Camere hotel

Cele 37 de camere imbina stralucit confortul si luxul si sunt decorate cu materiale elegante, in culori naturale. In jur sunt gradini tropicale luxuriante. Fiecare camera detine o punte insorita si o baie luxoasa cu apa naturala si fierbinte de izvor.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune
Pensiune completa.