Hotel Coral View Villas 3*



Descriere hotel

Coral View Villas 3* se afla in zona Amed din Bali, la 2 ore de mers cu masina de Aeroportul International Ngurah Rai, de-a lungul Plajei Lipah. Vilele ofera vederi superbe la ocean si la munti. Oaspetii fac plimbari lungi pe plaja si in gradina luxurianta, fac scufundari si snorkelling sau inchiriaza masini pentru excursii mai indepartate. Restaurantul hotelului serveste pe langa preparatele locale si specialitati europene, precum si fructe de mare, toate acompaniate de o foarte buna selectie de vinuri.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Coral View Villas 3*  ofera: aer condiţionat, grădină, piscină în aer liber, terasă, bar, restaurant, room service, WiFi gratuit in zonele publice, birou de turism, schimb valutar, închirieri auto, parcare gratuita fara rezervare, spălătorie, seif, camere pentru nefumători, cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii, bibliotecă, scufundări, snorkelling.

Camere hotel

Camerele cu vedere la gradina, la piscina sau la ocean sunt prevazute cu aer conditionat, balcoane mobilate, mini baruri si bai cu cada.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune
Pensiune completa.