Hotel Candi Beach Resort & Spa 4*



Descriere hotel

Hotelul Candi Beach Resort & Spa 4* este situat de-a lungul plajei Mendira Bay, la 50 de km de Denpasar, aproximativ 1 ora si 15 minute distanta cu masina de Aeroportul International Ngurah Rai. Restaurantul Hibiscus ofera meniuri europene, indoneziene si chinezesti. Barul Bouganvillea si barul de pe mare Beach Terrace servesc o gama variata de bauturi. Oaspetii se relaxeaza la centrul spa, inchiriaza biciclete, joaca tenis de masa sau de camp, inoata in piscina infinita sau parcatica sporturi acvatice. Hotelul ofera in imprejurimi conditii excelente pentru scufundari si navigatie.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Candi Beach Resort & Spa 4* le ofera oaspetilor sai: recepţie deschisă non stop, piscină în aer liber, gradina, terasa la soare, gratar, terasa, restaurant (bufet), bar, meniuri cu diete speciale (la cerere), WiFi hotspot gratuit in intregul hotel, parcare gratuita fara rezervare, teren de tenis, pescuit, caiac, scufundări, snorkelling, sporturi nautice, drumeţii, ciclism, spa și centru de wellness, masaj, cadă cu hidromasaj, magazine, seif, ziare, aer conditionat, camere pentru nefumători, serviciu de trezire, suită nupţială, magazin de suveniruri/cadouri, fax/copiator, centru de afaceri, săli de conferinţe şi petreceri, serviciu zilnic de menaj, spălătorie, babysitting/servicii pentru copii, cameră de bagaje, birou de turism, schimb valutar, transfer de la/la aeroport (contra cost), serviciu de transfer (contra cost), room service.

Camere hotel

Fiecare din cele 64 de camere are balcon sau terasa cu vedere la gradina sau la piscina, zona de relaxare, TV cu ecran plat, DVD player, mic dejun in camera, aer conditionat, fierbator electric, WiFi gratuit, mini bar, facilitati pentru prepararea ceaiului/cafelei, seif, uscator de par, baie cu dus, papuci de casa. Decorul este placut, in tuse balineze.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune;
All Inclusive.