Hotel Stella Village Hotel & Bungalows 4*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Stella Village Hotel & Bungalows 4* este situat la doar 10 metri de plaja  din Analipsi, la 4 km de orasul  Hersonissos si la 20 de km de Aeroportul Internaţional Heraklion. Restaurantul tip bufet serveşte pe langa carne si peşte, meniuri vegetariene. In fiecare saptamana se organizează seri tematice speciale. Restaurantul Elia ofera preparate mediteraneene şi internaţionale, iar cele 2 baruri de la piscină servesc cafea, băuturi răcoritoare şi alcoolice in acorduri muzicale. Hotelul dispune de 2 piscine cu baruri pentru adulti si 3 piscine pentru copii incadrate de splendide gradini.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Stella Village Hotel & Bungalows 4* le ofera oaspetilor sai: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, piscină în aer liber (deschisă în sezon), bar, 2 restaurante, snack bar, terasă la soare, grădină, WiFi gratuit in centrul de afaceri si contra cost in zonele publice, parcare gratuita in apropiere fara rezervare,  camere de familie, seif, magazine, capelă/altar, închirieri auto, cameră de bagaje, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, fax/copiator, magazin de suveniruri/cadouri, teren de tenis, tenis de masă, masaj, biliard, cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii, zonă de plajă privată.

Camere hotel

Cele 109 camere  spaţioase şi luminoase sunt dotate cu balcoane mobilate cu vedere la grădini, TV prin satelit, frigidere şi aer condiţionat.

Masa hotel

All Inclusive.