Hotel Mediterranean Village 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Mediterranean Village 5* se inalta la umbra miticului Munte Olimpus, langa plaja scaldata de apele Golfului Thermaikos, chiar langa mare, cu plaja Pieriei in fata. Serviciile de inalta calitate, ospitalitatea excelenta si pozitia geografica constituie o combinatie ideala pentru alegerea sa de catre turisti. Hotelul este relativ nou (construit in perioada 2008/2009) si este format dintr-o cladire principala si cateva cladiri mai mici, anexe, de-a lungul coastei. Este situat chiar pe plaja, cu multe restaurante, baruri si magazine in apropiere. Centrul statiunii Paralia Katerini este doar la 1 km, acolo unde clientii pot gasi mai multe baruri, magazine si viata de noapte. Pentru clientii cei mai tineri este si un teren de joaca, piscina pentru copii si un teren de joaca in apa pentru copii. Acest hotel dispune de 176 camere de lux care sunt raspandite in  2 clădiri.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Mediterranean Village 5* dispune de mai multe facilitati: Aer conditionat, internet Wi-Fi, parcare proprie, piscina exterioara, piscina interioara,  plaja, sezlonguri, loc de joaca, receptie non stop, restaurant a la carte, bar, facilitati organizare de conferinte,  mini market, club de noapte, snack bar, sala de sport, piscina pentru copii, serviciu de inchiriere  masini, servicii fax/copiere, iPod, inchiriere mobile.

Camere hotel

Toate camerele sunt prevazute cu:  balcon/terasa,  internet, mini bar, seif, TV LCD prin satelit, telefon,  birou de lucru, baby cot (la cerere), baie cu dus, uscator de par, articole de toaleta.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune