Hotel Grecotel Amirandes Exclusive Resort 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Grecotel Amirandes Exclusive Resort 5* ocupă o întindere de coastă superbă, care se unduieşte uşor în jurul a 2 golfuri cu nisip auriu fin, scăldate  de ape cristaline. Este o poziţie perfectă, oferind acces facil la Aeroportul Internaţional Heraklion şi situl arheologic celebru în toată lumea de la Palatul din Knossos. Grădini parfumate, scăldate de ape de azur şi lagune mărginite de palmieri, care trec ca un vârtej de terase de piatră naturală sunt semnele distinctive ale acestui complex relaxant şi cu toate acestea sofisticat  de la malul mării, care oferă cele mai înalte standarde de lux mediteranean. La hotel, bazinul principal cu apă de mare  de dimensiuni olimpice, îşi aşteaptă oaspeţii în grădină, în timp ce paradisul plajei, perfect pentru a vă bucura de soare sau pentru plimbări relaxante, vă stă la picioare. Pentru şi mai mult răsfăţ, spa-ul Elixir este un sanctuar pentru simţuri, cu un centru de fitness, saună şi o selecţie de terapii şi tratamente.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Grecotel Amirandes Exclusive Resort 5* dispune de urmatoarele facilitati: piscină în aer liber, grădină, terasă, teren de tenis, windsurfing, saună, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, piscină interioară, restaurant, bar, room service, închirieri auto, recepţie deschisă non stop, schimb valutar, cameră de bagaje, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, magazin de suveniruri/cadouri, seif, magazine, camere de familie, ascensor, internet Wi-Fi în zonele publice  gratuit, parcare publică gratuita (nu este necesară rezervare).

Camere hotel

Cele 205 camere sunt decorate in culori deschise, sunt elegante, au balcoane mobilate, Aer conditionat, TV, un spatiu de sedere, baie.

Masa hotel