Hotel Aquis Avalon 3*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Aquis Avalon 3* este un hotel exclusiv pentru adulti care se afla pe dealul  Bochali, la 1 km de cea mai apropiată plajă, de portul Zakynthos, de centrul comercial al oraşului şi de baruri, la 2 km de plaja Tsilivi şi la 1,8 km de Muzeul Bizantin. Aeroportul insulei este situat la 5 km distanta.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Aquis Avalon 3* dispune de: receptie deschisa non stop, transfer de la/la aeroport, serviciu de transfer (gratuit),  aer conditionat, incalzire, piscină infinita în aer liber (deschisă în sezon), prosoape la piscina, bar, restaurant bufet,  Wi-Fi gratuit, terasa la soare, parcare gratuita fara rezervare, gradina, lift, seif, lounge/camera cu TV, camere izolate fonic, camere pentru nefumatori, serviciu zilnic de menaj, serviciu de calcat, spalatorie, curatatorie chimica, teren de tenis, mini golf, divertisment de seară.

Camere hotel

Cele 70 de camere cu vedere la Marea Ionica, la munte sau la gradina au aer condiţionat, balcoane, acces gratuit la internet Wi-Fi, TV cu ecrane plate cu canale prin satelit şi frigidere.

Masa hotel

Demipensiune.