Hotel Saint John Hotel Villas & Spa 5*



Descriere hotel

 Hotelul Saint John Hotel Villas & Spa 5* se afla la 4 km de Aeroportul Mykonos si de orasul Mykonos (Chora) si la 6 km de portul nou.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

 Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, birou de turism, serviciu de concierge, serviciu de vanzare bilete, parcare gratuita fara rezervare, zonă de plajă privată, terasă la soare, gradina, WiFi gratuit, bar, restaurant, snack bar, meniu pentru copii, bar la piscină, fax/copiator, săli de conferinte şi petreceri, menaj zilnic, spălătorie, aer condiţionat, încălzire, închirieri auto, transfer aeroport, capelă/altar, facilităţi VIP în cameră, camere de familie, camere pentru nefumători, teren de tenis, spa și centru de wellness, masaj, sauna, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, baie turcească/baie de aburi, piscină interioară, sală de fitness, cameră de aburi, piscină infinită. Animalele de companie nu sunt acceptate.


Camere hotel

 Fiecare camera este dotata cu: aer condiţionat, seif, mini bar, birou, ventilator, zona de relaxare, telefon, radio, DVD/CD player, balcon, TV cu canale prin satelit/cablu,  WiFi gratuit, baie cu dus/cada, toaleta, halate de baie, uscator de par, papuci de casa, articole de toaletă gratuite, cada spa.

Masa hotel

Mic dejun.