Hotel Popi Star 2*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Popi Star 2* se afla la 200 de metri de Plaja Gouvia din Corfu, la 5 minute de mers pe jos de satul Gouvia plin de taverne locale si restaurante. Orasul Corfu si  castelul din secolul XI se gaseste la 7 km distanta.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, seif, piscină în aer liber, terasă la soare, gradina, bar, snack bar, bar la piscină, zonă pentru fumători, lounge/cameră cu TV, WiFi gratuit in zone publice, parcare gratuit fara rezervare, închirieri auto, camere de familie, camere pentru nefumători, transfer la aeroport, fax/copiator, birou de turism, serviciu de concierge, jocuri și puzzle-uri, cărți, DVD-uri, muzică pentru copii, spălătorie, serviciu zilnic de menaj, echitatie, ciclism, bibliotecă, tenis de masă, darts, inchirieri biciclete contra cost, scufundări. Animalele de companie nu sunt acceptate.  

Camere hotel

Fiecare camera detine: TV cu canale prin satelit,  telefon, aer condiţionat, balcon, frigider, birou, seif, încălzire, baie cu dus sau cada, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel