Hotel Palatino 4*



Descriere hotel

Hotelul Palatino 4* este situat intr-o zona linistita din apropierea centrului orasului Zakynthos, cu vedere la Marea Ionica si la munte, la numai 50 de metri de plaja, la 1,5 km de Portul Zakynthos si la 4 km de aeroport. Restaurantul Trinity serveste preparate grecesti si mediteraneene cu ingrediente locale proaspete. Hotelul are si un cocktail bar.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Palatino 4* ofera: recepţie deschisă non stop, aer conditionat, încălzire, terasă, bar, mic dejun în cameră, restaurant (a la carte), birou de turism, cameră de bagaje, închirieri auto, parcare publica gratuita fara rezervare, WiFi gratuit in camere, internet prin cablu gratuit in zonele publice, zonă pentru fumători, seif, lift, ziare, camere de familie, camere pentru nefumători, room service, facilităţi VIP în cameră, suită nupţială, babysitting/servicii pentru copii, săli de conferinte şi petreceri, fax/copiator, spălătorie, teren de joacă pentru copii. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Cele 75 de camere si suite decorate in culori pastel au balcoane, aer condiționat, TV prin satelit, WiFi gratuit si uscatoare de par.

Masa hotel

Mic dejun.