Hotel Ocean Heights View ( ex Oceanis) 3*



Descriere hotel

Hotelul Ocean Heights View ( ex Oceanis) 3* este situat la 1,5 km de plaja Anissaras din Creta, la 4 km de orasul Hersonissos, la 27 km de capitala insulei Heraklion si la 22 km de aeroport. Hotelul are o piscină pentru copii şi o mulţime de şezlonguri în zona piscinei. Barul de la piscină serveşte băuturi şi cafea. Restaurantul hotelului oferă la prânz şi la cină preparate tradiţionale din Creta şi mâncăruri internaţionale.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Ocean Heights View ( ex Oceanis) 3* pune la dispozitia turistilor: piscină în aer liber,  grădină, terasă, ascensor, încălzire, Aer Condiţionat, închirieri auto, serviciu de transfer (gratuit), recepţie deschisă non stop, birou de turism, cameră de bagaje, fax/copiator, teren de tenis, biliard, tenis de masă, darts, cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii, restaurant, bar, restaurant (a la carte), internet Wi-Fi  în zonele publice contra cost 4 euro/ora,  parcare proprie gratuita fara rezervare.

Camere hotel

Camerele hotelului sunt decorate în nuanţe pământii şi au pardoseli din gresie. Fiecare cameră are Aer Condiţionat şi un frigider. Toate unităţile oferă un TV prin satelit şi telefon.

Masa hotel

All Inclusive