Hotel Mykonos Kosmoplaz Beach Resort Hotel 4*



Descriere hotel

Mykonos Kosmoplaz Beach Resort Hotel  4* exclusiv pentru adulti are un amplasament  privilegiat, fiind situat chiar pe plaja cu steag albastru din Platis Yialos, la 3 km de orasul Mykonos. La 15 metri distanta se afla taxiurile pe apa care conduc  oaspetii catre plaje celebre ca Super Paradise. Cunoscuta Plaja Psarrou se afla la doar 5 minute de mers cu masina. Restaurantul Yefsi serveşte preparate tradiţionale greceşti şi mediteraneene cu ingrediente locale, iar restaurantul Al Dente oferă pizza italiană şi paste proaspete. Hotelul oferă o piscină, o cadă cu hidromasaj, 2 restaurante pe malul mării, un bar pe plajă, şezlonguri şi umbrele pe plajă la tarife reduse. Accesul la internet WiFi este gratuit in toate zonele publice.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

 Mykonos Kosmoplaz Beach Resort Hotel  4* dispune de: recepţie deschisă non stop, grădină,  aer condiţionat, încălzire, transfer de la/la aeroport (contra cost), închirieri auto, parcare gratuita fara rezervare, WiFi gratuit in zonele publice, pranz la pachet, room service, bar, meniuri cu diete speciale (la cerere), restaurant (a la carte), snack bar, piscină în aer liber, terasă la soare, fax/copiator, centru de afaceri, zonă pentru fumători, camere izolate fonic, camere pentru nefumători, seif, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, cameră de bagaje, serviciu de concierge, vestiare, babysitting/servicii pentru copii, acces imediat la plajă, zonă de plajă privată, sporturi nautice, snorkelling, scufundări, caiac, windsurfing, pescuit, onsen/baie termală, saună, sală de fitness, masaj, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, animatori, echitatie, ciclism, teren de joacă pentru copii. Animalele de companie nu sunt acceptate.


Camere hotel

Toate cele 36 de camere oferă aer condiţionat, balcoane cu vedere la piscină sau la Marea Egee, TV cu ecrane plate cu canale prin satelit si mini baruri.

Masa hotel

Mic dejun.