Hotel Mykonos Grand Hotel & Resort 5*



Descriere hotel

Hotelul  Mykonos Grand Hotel & Resort 5* este situat chiar pe Plaja Agios Ioannis, cu vedere la Insula Delos,  la aproximativ 4 km de centrul animat al orasului Mykonos si  la 4,5 km de portul si aeroportul insulei. Acesta apartine lantului hotelier Small Luxury Hotels of the World, Petasos Hotels. Gazdele ofera preparate din fructe de mare proaspete, specialitati la gratar si mediteraneene, fie pe terasa în aer liber, fie la piscina cu vedere la mare. Barul White este ideal pentru un pahar de şampanie pe terasa în aer liber. Centrul Spa Althea asigura o gama variata de tratamente naturale, bazate pe tehnici tradiţionale greceşti.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, piscină în aer liber cu apa sarata, prosoape la piscină, terasă la soare, grădină, lift, seif, ziare, transfer de la/la aeroport  contra cost, magazine, capelă/altar, închirieri auto, salon de frumuseţe, camere de familie, camere pentru nefumători, room service, bar, mic dejun în cameră, grătar, bar la piscină, restaurant  bufet, restaurant a la carte, meniu pentru copii, cameră de bagaje, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, schimb valutar, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, serviciu zilnic de menaj, curăţătorie chimică, spălătorie, serviciu de călcat, fax/copiator, lounge  cu TV, săli de conferinte şi petreceri, spa și centru de wellness, masaj, saună, sală de fitness, baie turcească/baie de aburi, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, divertisment de seară, bibliotecă, tenis de masă, teren de tenis.

Camere hotel

Cele 112 camere si apartamente  sunt dotate cu  balcoane sau patio-uri cu vedere la mare, la gradina sau la piscina,  TV LCD prin satelit, DVD playere, statii de incarcare iPod. 

Masa hotel

Mic dejun.