Hotel Myconian Villa Collection 5*



Descriere hotel

Hotelul Myconian Villa Collection 5* se afla intr-o zona   privilegiata pe Plaja Elia, la 14 km de Plaja Psarrou, la 10 km de statiunea Platys Gialos si la 12 km de centrul orasului Mykonos. Acesta are 110 camere si vile de lux, decorate in stilul minimalist specific insulelor Ciclade, centru spa, o piscina infinita cu bar si restaurant. Hotelul face parte din lantul hotelier  The Myconian Collection. Dimineata se serveste un mic dejun american complet in stil bufet. Barul de la piscina serveste gustari usoare si cocktailuri exotice  pe tot parcursul zilei, iar restaurantul a la carte Cabbanes ofera  preparate mediteraneene si locale  sub pergola cu vedere la mare.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, transfer de la/la aeroport  gratuit, piscină în aer liber deschisă în sezon, bar, restaurant a la carte, room service, snack bar, pranz la pachet, livrări de alimente, camere pentru nefumători, salon de frumuseţe, capelă/altar, magazine, închirieri auto, seif, suită nupţială, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, serviciu zilnic de menaj, babysitting/servicii pentru copii, centru de afaceri, săli de conferinte şi petreceri, fax/copiator, parcare gratuita fara rezervare, cameră de bagaje, serviciu de concierge, serviciu de vanzare bilete, WiFi gratuit, sporturi nautice, zonă de plajă privată, spa și centru de wellness, sală de fitness, piscină interioară  deschisă în sezon, masaj, cameră de jocuri. Animalele de companie nu sunt acceptate.



Camere hotel

Camerele si vilele au vedere la mare, sunt decorate in nuante pastelate si sunt dotate cu livinguri spatioase, TV 3D cu ecrane plate, DVD/MP3 playere si bai cu dusuri cu efect de ploaie.

Masa hotel

Mic dejun.