Hotel Mitsis Alila Exclusive Resort 5*



Descriere hotel

Hotelul Mitsis Alila Exclusive Resort 5* este un nou proiect al lantului grecesc Mitsis inaugurat in mai 2013. Acesta este un hotel de lux, exclusivist si are o pozitie excelenta pe plaja, in statiunea Faliraki, la 8 km de orasul Rhodos si la 20 km de aeroport.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Mitsis Alila Exclusive Resort  5* pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: receptie non stop cu schimb valutar, concierge, camera de bagaje, TV,  Aer Conditionat, Internet Wi-fi in lobby,  calculatoare legate la Internet, galerie comerciala, amfiteatru pentru spectacole, lift, parcare, sala de conferinte, medic la cerere, spalatorie, room service. Pentru  relaxare: piscina cu apa de mare, sezlonguri gratuite la piscina si pe plaja, prosoape de plaja (cu depozit returnabil), fitness, minisoccer, sporturi de apa, volei pe plaja, polo pe apa, tenis de masa, masa de fotbal, airhockey, biliard, darts, gimnastica, aerobic, programe de animatie si seri tematice grecesti, camera de jocuri. Pentru copii: piscina pentru copii cu apa de mare, loc de joaca, miniclub, programe de animatie, discoteca, jocuri si Internet (contra cost). Facilitati pentru infanti: patut, baby phone, perne speciale, scaune inalte, cadita, incalzitor pentru sticlele cu lapte, carucior.
Restaurantul principal este specializat in bucataria greceasca si internationala si este folosit pentru mic dejun, pranz si cina, stil bufet. Baruri si restaurante in hotel: restaurant a la carte grecesc Ellinadiko, restaurant italian a la carte, restaurant asiatic a la carte, restaurant mexican a la carte, restaurant grecesc Ouzeri, pitta corner, Burger, gelaterie, bar de zi (10:00-01:00), bar de noapte (18:00-01:00), Champaign Bar (18:00-24:00), Wine bar (18:00-24:00), bar la piscina si pe plaja (10:30-18:00). Facilitati wellness: piscina interioara cu apa de mare, jacuzzi interior, tratamente cosmetice, masaj, coafor, manichiura-pedichiura, hammam.

Camere hotel

Hotelul dispune de 120 camere duble Superior, 122 Family rooms, 26 bungalow-uri Family room, 22 Bungalow-uri Family room cu piscina privata, 16 camere duble standard, 6 bungalow-uri standard cu 1 extrabed, 2 suite.
Camerele sunt dotate cu 2 paturi si cate unul sau doua paturi suplimentare (paturi de marime normala), Aer Conditionat individual, incalzire, baie cu cada si dus (unele camere nu au si dus), telefon in baie si in camera, minibar, TV LCD, balcon/terasa, seif gratuit, acces Internet. Pardoseala este din marmura.

Masa hotel

All inclusive