Hotel Mistral Mare 4*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Mistral Mare 4* se afla la numai 300 de metri de Golden Beach, pe dealul Kalo Chorio, cu vedere superba la Golful Mirabello din Insula Creta. Statiunea  Agios Nikolaos se gaseste la 10 km distanta, iar aeroportul din Heraklion este la 75 de km. Restaurantul principal Sophia serveşte preparate tip bufet grecesti şi internaţionale, inclusiv meniuri pentru vegetarieni. Oaspeții care stau în clădirea Golden Wing se pot bucura și de acces la un alt bazin cu bar si  la o sală de gimnastică, mini SPA şi saună.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Mistral Mare 4* ofera: recepţie deschisă non stop, piscină în aer liber, terasă la soare, aer condiţionat, lift, WiFi contra cost, camere de familie, minimarket propriu, parcare gratuita fara rezervare, închirieri auto,  schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, centru de afaceri, fax/copiator, serviciu zilnic de menaj, spălătorie, bar, restaurant (bufet), snack bar, sală de fitness, tenis de masă, masaj, biliard, saună.

Camere hotel

Cele 100 de camere confortabile şi mobilate elegant au aer condiţionat,  bai cu uscătoare de păr, balcoane, TV prin satelit, mini frigidere. Cele mai multe camere au  vedere la mare.

Masa hotel

Demipensiune.