Hotel Memory Boutique 4*



Descriere hotel

 Hotelul Memory Boutique 4* este situat in Hersonissos, la 1,5 km de Acvariul Aquaworld, la 2 km de Portul Hersonissos si de Biserica Sf. Parascheva, la aproximativ 4 km de Plaja Stalis si la 24 de minute de mers cu masina de Aeroportul International Nikos Kazantzakis.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

 Oaspetilor li se ofera: receptie deschisa nonstop, serviciu de concierge, lift, birou d eturism, serviciu de vanzare bilete, camera de bagaje, spalatorie/curatatorie chimica, zona pentru fumatori, salon TV, seif, piscina in aer liber, sezlonguri, umbrele de plaja, inchirieri biciclete, teren de golf la maxim 3 km, scufundari, restaurant, room service nonstop, bar/lounge, cafenea, bar la piscina, WiFi gratuit, babysitting/supraveghere copii contra cost. Animalele de companie nu sunt acceptate.


Camere hotel

 Fiecare camera dispune de: aer conditionat, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, balcon, TV LCD cu canale prin satelit, WiFi gratuit, frigider, apa imbuteliata gratuita, seif, serviciu zilnic de menaj, fier de calacat la cerere, baie cu dus, toaleta, uscator de par, articole de toaleta gratuite.

Masa hotel