Hotel Melpo 2*



Descriere hotel

Hotelul  Melpo 2* este  situat în satul Hersonissos, la doar 80 de metri de plaja cu nisip si la 200 d emetri de centrul statiunii Hersonissos. In oras se gasesc mai multe plaje, iar la cateva minute d emers pe jos se afla satele Piskopiano si Koutouloufari.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat contra cost, incalzire, lift, seif, închirieri auto, camere pentru nefumători, magazin de suveniruri/cadouri, lounge/cameră cu TV, fax/copiator, transfer la aeroprot contra cost, zonă pentru fumători, magazine, WiFi gratuit in zonele publice, parcare publica gratuita in apropiere fara rezervare, bancomat, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de vanzare bilete, terasă la soare, grădină, piscină în aer liber, masaj, teren de golf  la maxim 3 km, bibliotecă, inchirieri biciclete contra cost, scufundări, snorkelling, bar, restaurant bufet, snack bar, spălătorie, serviciu zilnic de menaj, serviciu de călcat. Animalele de companie nu sunt acceptate.  

Camere hotel

Fiecare camera detine: balcon cu vedere la mare si la munti, TV cu canale prin satelit, birou, seif, telefon, aer condiţionat contra cost, radio, fier de călcat,  frigider, fierbător electric, baie cu cada sau dus, uscător de păr.

Masa hotel