Hotel Mari Kristin Beach 4*



Descriere hotel

Hotelul Mari Kristin  Beach 4* se afla pozitionat la o distanta de 10 metri de plaja comuna cu pietris, 25 km de Heraklion si la 400 de metri  de Hersonissos. In aproprierea hotelului se afla un aquapark in care exista centru de sporturi acvatice, scoala de inot subacvatic, carting si centru de echitatie.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, bancomat, cameră de bagaje, serviciu de vanzare bilete, birou de turism, seif, lift, transfer la aeroport contra cost, zonă pentru fumători, aer condiţionat, magazine, închirieri auto, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere pentru nefumători, WiFi gratuit, parcare publica gratuita in apropiere fara rezervare, fax/copiator, bar, snack bar, room service, restaurant, gradina, mobilier exterior, terasă la soare, acces imediat la plajă, depozit schiuri, şcoală de schi, masaj, piscină în aer liber, bilete la atracții sau spectacole, schi, scufundari, ciclism, inchirieri biciclete, bibliotecă, jocuri și puzzle-uri, serviciu zilnic de  menaj, spălătorie/curăţătorie chimică, serviciu de calcat. Animalele de companie sunt acceptate la cerere, gratuit.

Camere hotel

Camerele in majoritate cu vedere la mare, sunt dotate cu baie proprie (dus sau cada), radio, TV satelit, Aer Conditionat (contra cost), frigider (contra cost) si telefon.

Masa hotel