Hotel Marelen 3*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Marelen 3* este amplasat in Kalamaki, inconjurat de  gradini luxuriante cu o atmosfera senina si relaxanta. Hotelul le ofera oaspetilor sai servicii si facilitati la standarde inalte si este recomandat atat cuplurilor, cat si familiilor cu copii. National Marine Park, unde traiesc testoasele Caretta-Caretta se afla in apropiere, iar la 100 de metri de hotel pe strada principala din Kalamaki sunt restaurante, taverne si diferite magazine. Orasul Zante se afla la 5 km distanta, la fel ca si portul Zakynthos, iar aeroportul se gaseste la 2 km de hotel. Plaja se intinde nisipoasa la 200 de metri departare. In preajma hotelului se gaseste si o statie de autobuz.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: receptie deschisa nonstop, schimb valutar, fax/copiator, medic la cerere, piscina principala in aer liber, piscina pentru copii, piscina cu tobogane de apa si dus in ploaie pentru copii, terasa cu umbrele si sezlonguri, teren de joaca pentru copii, terasa cu biliard, tenis de masa si air hockey, teren de tenis, teren sportiv multifunctional,  parcare gratuita, snack bar la piscina, jacuzzi, Wi-Fi contra cost in spatiile publice, jocuri pentru copii, minimarket si magazin de cadouri, stand de ziare, TV satelit, bar lounge, barbeque, spectacole de cabaret, bingo cu premii numerar, muzica live, nopti quiz.

Camere hotel

Fiecare camera ofera: aer conditionat, frigider, fierbator electric, TV, balcon sau terasa, baie cu dus si cada, uscator de par. Studiourile si apartamentele detin chicinete cu prajitor de paine si cuptor cu microunde.

Masa hotel

Mic dejun.