Hotel Lito 3*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Lito 3* este amplasat in Ixia, la aproximativ 4 km de Acropole din Rhodos, Templul lui Apollo, Acvariul si Palatul Cavalerilor si la 5 km de Muzeul Arheologic. Hotelul detine 102 camere spatioase si luminoase care asigura confortul deplin al oaspetilor, restaurant si bar la piscina generoasa in aer liber.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Lito 3* ofera: piscina in aer liber, restaurant, bar la piscina, receptir deschisa non stop, bancomat, gradina, aer conditionat, serviciu de transfer, WiFi gratuit, parcare gratuita cu locuri limitate, mic dejun gratuit, piscina pentru copii, camera de bagaje, serviciu concierge, asistenta turistica, vanzare bilete, lift, serviciu zilnic de menaj, sala cu TV comuna, zone pentru fumatori, inchirieri biciclete/ scutere/mopede, snorkelling, windsurfing, sezlonguri si umbrele la piscina Arcade/sala de jocuri. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera este dotata cu: aer conditionat, balcon, TV, telefon, frigider, baie cu dus sau cada, dus in ploaie, uscator de par si articole de toaleta gratuite.

Masa hotel

All Inclusive.