Hotel Korina 3*



Descriere hotel

Hotelul Korina 3* este amplasat la marginea statiunii Skala Potamis, la 300 metri de plaja Golden Beach si la 600 metri de zona cu taverne, magazine si baruri.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii au la dispozitie: aer condiţionat, cameră de bagaje, închirieri auto, salon TV, fax/copiator, camere de familie, camere izolate fonic, camere pentru nefumători, jocuri și puzzle-uri, echipament de joacă pentru exterior, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, terasă la soare, grădină, bilete la atracții sau spectacole, suită nupţială, menaj zilnic, salon TV, birou de turism, bar, snack bar, meniuri cu diete speciale  la cerere,  bar la piscină, piscină în aer liber, umbrele de plajă, sezlonguri, piscină infinită, drumeţii, biliard, tenis de masă, teren de tenis, cameră de jocuri, inchirieri biciclete, evenimente sportive live, divertisment de seară, bibliotecă, karaoke. Animalele de companie nu sunt acceptate.  

Camere hotel

 Fiecare camera ofera: aer conditionat, seif, incalzire, telefon, balcon, TV cu ecran plat si canale prin satelit, priza langa pat, serviciu de trezire, frigider, cana fierbator, birou, WiFi gratuit, baie cu dus, toaleta, uscator de par.

Masa hotel